0519 561989
slogan

Werkwijze

Het hoofdbestanddeel van de werkzaamheden bestaat uit het schilderen van huizen in particulier bezit, maar ook kantoorgebouwen en winkelpanden behoren tot het klantenbestand.

Door de grote flexibiliteit om arbeidsuren te maken buiten het normale dagpatroon van 07.00 uur tot 17.00 uur is het bedrijf inzetbaar voor o.a. het s’nachts schilderen van werkruimtes die overdag weer ingebruik moeten worden genomen ( bv. sauna, kantoorruimtes, restaurant en winkelpanden).

Ook worden er regelmatig werkzaamheden in het buitenland uitgevoerd. (Denemarken, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Zwitserland)

Hoog in het vaandel staat het afleveren van vakwerk en een op de klant afgestemd kleuradvies te geven voor zowel het buitenwerk aan een woning maar zeer zeker ook voor het binnen schilderwerk.

Omdat het bedrijf geen medewerkers in dienst heeft rust de komplete verantwoording van het afgeleverde werk bij beide eigenaren die de “mondreclame” wat er in de afgelopen jaren is opgebouwd als een kostbaar bezit ervaren.

Specialicaties zijn o.a. het herstellen van houtrot met het Window Care systeem, het in oude luister herstellen van authentieke kamers in boerderijen en pastoriewoningen, behangen, glaszetten en uiteraard het vakkundig schilderwerk met allerlei materiaalsoorten